ACCESS 3-DAY BODY CLASS
Opatija, Croatia

GET YOUR TICKET

ACCESS 3-DAY BODY CLASS Quantity
à 1,400.00
Quantity Total

About The Events

Explore verbal processes and hands-on bodywork that unlock the tension, resistance, and dis-ease of the body by shifting energy dynamically.

What if your body was a compass or guide to the secrets, mysteries, and magic of life?

Have you asked your body what it would choose?

The Access 3-day Body Class gives you the possibility of a greater relationship with your body. People who have attended have reported dramatic shifts and incredible changes with their body, from changes in size and shape, relief from chronic and acute pain and dis-ease.

The class is designed to open up an engaging dialogue and create a communion with your body. This communion allows you to enjoy your body instead of fighting against it and abusing it. When you change the way you relate to your body, you can change how you relate to everything in your life.

Come play with us and begin to explore how to communicate and relate to bodies, including yours, in so many new ways!


YOUR FACILITATOR:

Vladica Djordjevic

PREREQUISITES: Access Bars & The Foundation

Što ako je vaše tijelo kompas ili vodič prema tajnama, misterijama ili čaroliji života?

Gary Douglas i Dr.Dain Heer kreirali su Access Body Class. On je vođen od Certificiranih Body Class voditelja da istražite verbalne procese i rad s tijelom polaganjem ruku da otključate napetost, otpore, i bolesti iz tijela pomoću pomicanja energije dinamički.

Ljudi koju su sudjelovali na Access tjelesnoj radionici izvještavali su dramatične pomake i promjene s veličinom i oblikom svog tijela, ukupni izgled od kroničnih i akutnih bolova, i njihovih veza i pitanje novca čini se da postaje lakše, također.

Access Body Class je dizajniran da otvori razgovore i kreira zajedništvo s vašim tijelom da vam dopusti da uživate u vašem tijelu umjesto da se borite protiv njega i zlostavljate ga. Kada počneš mijenjati način na koji se odnosiš prema svom tijelu, počinješ mijenjati kako se odnosiš prema svemu u svom životu.

Da li imaš talent i sposobnosti da radiš s tijelima koja još nisi otključao? Što ti znaš?

Ili radiš s tijelima – maser terapeut, kiropraktičar, liječnik ili medicinska sestra – tražeći način da se poveća ozdravljenje koje možeš učiniti za svoje klijente? Dođi se igrati s nama i počni istraživati kako komunicirati i dopustiti tijelu, uključujući tvoje, na tako mnogo načina.

Preduvjeti: Access Bars, i Temeljni Tecaj