Loading Events
This event has passed.

REGISTER NOW | REGISZTRÁLJ MOST

* Scroll down for Hungarian/Magyar

Have you asked your body what it would choose?

NEW MANUAL!!! NEW PROCESSES FROM ADVANCED BODY CLASS!

The Access 3-day Body Class is for your body…

It gives you the possibility of a greater relationship with your body. A kindness with your body. More gratitude for your body. To ask and listen to your body.

People who have attended the Access 3-day Body Class have reported dramatic shifts and incredible changes with their body, from changes in size and shape, a relief from chronic and acute pain and dis-ease.

The Access 3-day Body Class is designed to open up an engaging dialogue and create a communion with your body. This communion allows you to enjoy your body instead of fighting against it and abusing it. When you change the way you relate to your body, you can change how you relate to everything in your life.

Do you have a talent or an ability to work with bodies that you haven’t unlocked? What do you know? Are you a physical therapist, body worker, massage therapist, chiropractor, medical doctor or nurse looking for a way to enhance the healing you can facilitate for your clients? Here is an invitation to come and play with us!

Welcome

Vladica Djordjevic

CF, 3-day Body Class Facilitator

Prerequisites: Access Bars®, The Foundation

Hosts: Illek Andi and Rita Bence


ÚJ KÉZIKÖNYV! ÚJ testkezelések a Haladó Testtanfolyamról

Az Access 3 napos Testtanfolyam a testednek szól…
Lehetőséget ad arra, hogy nagyszerűbb kapcsolatod legyen a testeddel,
hogy kedves legyél a testeddel,
hogy hálásabb legyél a testednek,
hogy kérdezd és meghallgasd a tested.

Azok az emberek, akik részt vettek az Access Testtanfolyamon, drámai és hihetetlen változásokról számoltak be a testükkel kapcsolatban, onnan kezdve, hogy megváltozott a mérete és a formája, odáig, hogy megszabadultak a krónikus vagy akut fájdalomtól és betegségtől

Az Access Testtanfolyamot arra tervezték, hogy megnyissa a párbeszédet és megteremtse az egységközösséget a testeddel. Ez az egységközösség megengedi, hogy élvezd a tested, ahelyett, hogy harcolsz ellene és kihasználod. Amikor megváltoztatod a módját, ahogyan kapcsolódsz a testeddel, megváltoztatod a kapcsolatod mindennel az életben.

Van ki nem bontakoztatott tehetséged és képességed arra, hogy dolgozz a testekkel? Mit tudsz? Fizikoterapeuta vagy, masszőr, kiropraktőr, orvos vagy ápoló, aki olyan utat keres, ami segíti a kliensek gyógyulását? Itt egy meghívó, hogy gyere és játssz velünk.

Üdvözöllek
Vladica Djordjevic
Minősített Facilitátor, 3 napos Body Class Facilitator, a “TTe vagy az erő” könyv szerzője:

Előfeltételek: Access Bars®, Alapozó

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KÉRLEK KERESD CSODÁS HOSZTJAINKAT: Illek Andi ÉS Rita Bence

Venue

Harmonia Palace
Múzeum u. 9
BUDAPEST, Hungary